Šampanjac / vino / voda Bottle Tag vratu Custom Design Štampanje s povoljnim cijenama

Naziv proizvoda: vino / pivo / napitak Kineski veleprodajni vrećice za bočice veliku količinu jeftinih cijena Šta god da volite da ih zovete - oznake za vrata bočice, grlice za bočice ili vešalice ... Ovi mali kupci za kupovinu čine odličan marketing investicija. Nokeri bočica su ...

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda: šampanjac / vino / voda bočica vrećica tag prilagođeni dizajn štampanje sa jeftinom cijenom

Šta god da volite da ih zovete - oznake za vratove bočica, vratilice za flaše ili vešalice za uske rukavice ... Ovi mali centri za kupovinu čine odličnu marketinšku investiciju. Dokazi o bočicama su dokazani efikasni sa niskim jediničnim troškovima i mogućnošću praćenja ROI-a korišćenjem barkodova ili promotivnih kodova. Laka i poznata su za trgovce na malo, a čak možete raditi i sa trgovcima na malo da biste podijelili troškove.

Izrađujemo obaveznu oznaku obične bočice, mala količina je prihvatljiva.

Dođite i kontaktirajte Jessicu putem e-maila: display@displaystandpop.com za upit!

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljaca naljepnih naljepnica, naša fabrika može pružiti potrošačima šampanjac / vino / vodu bočicu za vreću natpisom prilagođeni dizajn štampanja s jeftinim cijenama proizvoda uz povoljnu cijenu. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.
Upit