Kartonska sidekick displeja za golf

Detalji o proizvodu Osnovni podaci Materijal: Papir Glavni materijali: valoviti karton K9 + 300g Štampanje: štampanje sa punim bojama Specijalni dizajn: Klijentski dizajn se prihvata nakon tretmana: Sjajno / Matt laminiranje, lak, veličina vodenog premaza i boja: prilagođeni. Prednost: ...

Detalji o proizvodu

Detalji proizvoda

Osnovne informacije
 • Materijal: Papir

 • Glavni materijal: valoviti karton K9 + 300g

 • Štampanje: Štampanje u punoj boji

 • Specijalni dizajn: Customer's Design se prihvata

 • Nakon tretmana: sjajno / mastno laminiranje, lak, vodeni premaz

 • Veličina i boja: prilagođeni.

 • Prednost: Životna sredina koja se može nositi i skladištiti

 • MOQ: 200PCS

 • Isporuka: 8-12 dana

 • Specifikacija: prilagođena

 • Porijeklo: Shenzhen

 • Šifra: 48239090

opis proizvoda
Displej za kartonsku karticu

Upotreba: Odličan za skladištenje i reklamiranje proizvoda, široka upotreba za skladištenje i prikazivanje poklona, ​​kancelarijskog materijala, DVD-a, kozmetike, hrane, lekova, kuvanja i sl.
Prednost:
1. Jednostavan za nošenje i sklapanje,
2. Ekološki prihvatljiv
3. Šareno štampanje za reklamiranje
4. Reciklirani materijali

Kartonski displeji su najbolja oprema za skladištenje i prikazivanje proizvoda na tržištu.
1) Glavni materijal: valoviti karton, KT ploča, siva ploča
2) Dizajn: Imamo šestogodišnje iskustvo u dizajnu i izradi kartona, našeg inženjerskog istraživanja i razvijamo novu strukturu za naše klijente. Imamo i savršenog grafičkog dizajnera koji se bavi vašim umjetničkim delom da bi najbolje štampao štampu, ako nemate dizajnera, možemo pomoći u dizajnu umetničkog dela.
3) Štampanje i površinska obrada: ofset štampa, sitotisak i štampanje mastila
Površinski tretman: sjajna / mat laminacija, lak, vodeni premaz, UV premaz

4) Veličina: Svi kartonski displeji su prilagođeni, imamo inženjeru konstrukcije i grafičkog dizajnera, možemo dobro dizajnirati veličinu za bazu zaslona po Vašem zahtevu, kartonski displeji su samo za vaše proizvode.
5) Pakovanje: 3 metode pakovanja, a. Stan je upakovan u kartonu, a zatim vam samo pošaljete displeje, b. 3D kartonski paket, naša fabrika u Shenzhen, možete poslati i druge proizvode u našu fabriku, zatim stavljamo proizvode na ekrane i pakujemo displeje s proizvodima u 3D kutiji, a zatim vam isporučujemo sve prikaze i proizvode za vas, c . Pakete prikazuju kao svoje zahtjeve

6) Vrijeme uzorka: Uzorak u boji je potreban 3-5 dana, potreban je uzorak u boji: 2-3 dana
7) Naknada za uzorak: Refundirati ćemo celu uzorku ako vaša količina narudžbe dostigne 500PCS

8) MOQ: Naš MOQ je 200PCS, ako je vaša narudžbina količina manja od našeg MOQ-a, mi ćemo to učiniti kao narudžbenicu.
9) Vrijeme isporuke: 12-15 dana, ako imate hitnu potrebu, možemo potisnuti i pokušati da dovršimo teret što je prije moguće.
10) Isporuka: Imamo dugoročnu saradnju špediter koji vam pomaže da organizujete isporuku, po moru ili vazduhu je u redu. Naravno, takođe možete organizirati isporuku sami, pomoći ćemo da organizujemo utovar bez naknade.

11) Postupak masovne proizvodnje: 1. Daj mi svoju ideju ili sliku ili skicu 2. Vaši detaljni zahtevi (na primer: Količina koju želite da stavite na displeje), informacije o vašim proizvodima (veličina, težina , slika) 3. Počnimo da dizajniramo veličinu i strukturu za bazu zaslona prema vašim zahtevima 4. Pošaljite liniju za isječenje za vas umetanje umetničkih dela 5. Pošaljite mi kompletnu umetničku delatnost, mi izradimo uzorak za vas, 6. Mi ćemo početi da vršimo masovnu proizvodnju kada odobrite uzorak, 7. Pakujte i otpremite prikaze za vas
Imamo profesionalni tim dizajnera i mašinu za izradu prototipova, tako da možemo isporučiti uzorak za vaše odobrenje pre narudžbe. Ovi prenosni displeji su lagani, jednostavni za podešavanje i ugrađeni kako bi stajali do velikog prometa u maloprodaji. Displeji su prijateljsko okruženje, dizajnirane i proizvedene dobro, promovišu svoju robu i kompaniju svom kupcu.
1, Naziv proizvoda Displej za kartonsku karticu
2, Materijal Papir iz valovitog kartona
3, Print: ofset štampa, sitotisak i štampanje vode u mastilom
4, Posle lečenja Sjajna / mat laminacija, lak, vodeni premaz, UV premaz
5, MOQ 300kom
6, Veličina Može biti dizajniran kao vaše potražnje
7, Paket Flat paket ili kao što je potrebno
8, Vrijeme uzorka 3 dana
9, Isporučite vreme 10-15 dana
10, sertifikacija SGS, EN71, FSC
12, Glavno tržište SAD, Evropa, Australija, Kanada

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, naša fabrika može pružiti potrošačima kartonske kartice za golf proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit