Božični pokloni Promotivni valoviti kartonski podne jedinice

Božični pokloni Promotivni valoviti kartonski podovi Jedinice za prikaz kartona Prednosti: 1. Oglašavanje: Perfektan štampani štand za postolje može promovisati imidž i brend preduzeća i stvara veliku prodaju sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje. 2 ....

Detalji o proizvodu

Božični pokloni Promotivni valoviti kartonski podne jedinice

kartonski prikaz Prednost:

1. Oglašavanje: savršeni štampani štand za postolje može promovisati imidž i brend preduzeća i stvara veliku prodaju sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje.

2. Ličnost fleksibilna: Mogu se prilagoditi prema proizvodima, koji su izvanredni u prikazu i prikazu s fleksibilnošću, pogodnošću i individualnim dizajnom karaktera.

3. Zaštita životne sredine: Izrađeni su od različitih vrsta papira koji zadovoljava zahtev međunarodne zaštite životne sredine. Otpadni papir se može rastvoriti i reciklirati.

4. Lagana težina: lako se montiraju i rastavljaju kako bi spasili troškove logistike i prostora za skladištenje.

5. Jednostavno montirati i rastavljati: Sačuvajte transportni prostor, rad i teret.


Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, naša fabrika može pružiti kupcima Božićne poklone promotivne valovite kartonske podne jedinice proizvoda sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: božićni pokloni promotivne valovite kartonske podne jedinice za prikaz, proizvođači u Kini, dobavljači, fabrika, kompanija, brendovi, visokokvalitetni proizvodi
Upit

You Might Also Like