Kartonski displej za oglašavanje promocije zuba

Kartonski displej za reklamiranje reklamnog promotivnog zgloba za zube Zaštita životne sredine: Postolja za papirni papir u skladu sa svetskim zahtevima o konceptu zaštite životne sredine, koji je jedan od zelenih proizvoda. Postolje za papirni papir može se razgraditi ili reciklirati, što je u ...

Detalji o proizvodu


Kartonski displej za reklamiranje promocije zubaZaštite okoliša:

Radni sto za papir je u skladu sa svetskim zahtevima o konceptu zaštite životne sredine, što je jedan od zelenih proizvoda. Stalci za postavljanje papira mogu se razgraditi ili reciklirati, što je u skladu sa trendom zaštite životne sredine u svim zemljama.Visoka kvaliteta i povoljna cena:


Postolje za papirni papir je isto kao i metalni okvir za izložbu, drveni držač za ekran, staklo za postavljanje stakla i sl., Ali njegova fleksibilna strukturna funkcija i efekat prikaza i publiciteta su bolji od ostalih materijala za izložbu, a cena je bolja od ostalih materijala .Fleksibilno i personalizovano:


Stalci za papir mogu se prilagoditi trendu brze promene postojećih proizvoda. Lanhui displej za postavljanje displeja za papir može biti dizajniran prema veličini proizvoda, uzorku, strukturi i tako dalje. A papirni ekran stoji izvanredan efekat oglašavanja može prikazati jedinstvenu stranu proizvoda.


Best-sale-custom-pop-up-counter-cardboard2Best-sale-custom-pop-up-counter-cardboard
Oglašavajuće funkcije:


Polica za papirni papir imaju veliku reklamnu vrednost. U procesu prodaje odlična reklamna mogućnost izložbenog rama je važan medijum koji impresionira kupce sa proizvodima. Odličan postolje za postavljanje papira može otvoriti veću bazu korisnika za proizvode kompanije.
Detaljnije:

Clare Lee

tel: 86 173 0265 2756

Email: sale02@displaystandpop.com

Whatsapp: +86 173 0265 2756

Drago nam je što smo čuli iz vaše poruke.


Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, naša fabrika može pružiti potrošačima kartonski displej za promociju proizvoda za promociju zuba, sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.
Upit