Kartonska tabla za postavljanje na stočiću

Materijal za detalje proizvoda: 350gsm papir za premazivanje, E-flaut, valoviti papir, slonovače, materijal koji se može reciklirati (ili kao zahtjev). Utovarno-težina: uglavnom više od 30 kilograma u težini, tip ojačanja može učitati 60 kg. Životni vek je 4-8 mjeseci. A za veliki prikaz paleta, ...

Detalji o proizvodu

Detalji proizvoda

Materijal: papir od 350 grama, E-flauta, valoviti papir, slonovače, materijali koji se mogu reciklirati (ili kao zahtev).

Utovarno-težina: uglavnom više od 30 kilograma u težini, tip ojačanja može učitati 60 kg. Životni vek je 4-8 mjeseci. A za veliki prikaz paleta, nosivost je 200kg.

Veličina: Naša normalna veličina za samostojeći prikaz je W 60cm XD 45cm XH 170cm. Ali imamo dizajniranje odeljenja za projektovanje konstrukcija i planiranje aviona, profesionalnu grafiku i konstrukcijski dizajn.

Stil: preklopiva, lako se uklanja, montira, nosi i čuva. za kartone, gotovo svi modeli mogu biti sklopivi, što je mnogo ekonomično za transport i nošenje. . Da omogućimo dobavljače i direktno prevezemo sa mesta utovara do krajnje prodajne lokacije rasprodate prodaju, čuvajući skladištenje ponovljenim pakovanjem troškova.

Boja: Štampanje: ofset 4-bojno štampanje. ili prazno (može se prilagoditi) Post-tretman: sjaj, laminiranje, tačka. UV, utiskivanje, štancanje, vodootpornost

Naša služba

Osigurati kvalitet naših proizvoda i standarde za isporuku.

· OEM dizajn je toplo dobrodošao.

· Uzorci će se refundirati nakon unosa naloga

· 24/7 na mreži za najbrže povoljne usluge

· Razvoj sa kupcima je srž naše kompanije

· Primjer prihvatljiv. Sample trail order je dobrodošao.

KONTAKTIRAJ NAS

Predstavnik prodaje: Amber

Email: sales01@displaystandpop.com

Skype: display828

Web: www.cardboarddisplay8.com

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača Counter Displays-a, naša fabrika može pružiti kupcima kartonske table za postolje proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit