Custom Print Merchandising Cardboard Countertop Brošura Counter Displays

Karakteristike: 1. Kartonski postolje za ekran je veoma ekonomičan i ekološki prihvatljiv. 2.Our set ekrana ima dizajniranu kreativnu i inovativnu konstrukciju tako da postaje mnogo atraktivnija sposobnost. 3. Ima kompilent ...

Detalji o proizvodu

Prilagođeni brošura brojač brošura sa kartonskim karticama

Karakteristike:

1. Postolje za kartonski karton je veoma ekonomičan i ekološki prihvatljiv.

2.Our set ekrana ima dizajniranu kreativnu i inovativnu konstrukciju tako da postaje mnogo atraktivnija sposobnost.

3.Ima kompilentnu funkciju u podešavanju knjiga, brošure i tako dalje za dobro prikazivanje. Sa karakterima samog ekrana, proizvodi mogu privući puno pažnje kupaca.

4. Nudimo prilagodljiva rešenja za prikaz koji kreativno ojačavaju prodajne napore i efikasno troše. Naši inženjeri i timovi prodaje su spremni da vam pomognu u ostvarenju vizije vašeg i klijenata. Mi smo inovativni, Value Driven i brzo preokret.

2015. Karton brošura za kartone sa dobrom kvalitetom UPD-CD182015. Karton brošura za kartone sa dobrom kvalitetom UPD-CD18

 

Prednosti:

1. Mi smo vodeći dobavljač za projektovanje i proizvodnju proizvoda za prikaz više od 10 godina u Kini.

2. Kao fabrika, pružamo visokokvalitetni proizvod po povoljnoj ceni, kao i dobar servis, pružamo OEM i ODM uslugu.

3. Brzo vrijeme obrtanja, male porudžbine su prihvatljive.

4. Imamo vrlo strogu QC politiku za IQC, IPQC i OQC; i uverite se da je svaki proizvod uspešan pre nego što napusti fabriku .

5. Sa ISO9001, ISO14001, CE sertifikatom; SGS, član ISA.

6. Fabrika je revidirala SGS, BV, TUV.

 

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača brošura i dobavljača brošure, naša fabrika može pružiti kupcima prilagođene štandove za mjerenje kartona brojem counter brošura prikazuje proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit