6 boca Kartonska pivska kutija, Pop Up valoviti papirni karton

Poklon kutija Perfection of Cardboard: 1. Oglašavanje: savršeni štampani štand za postavljanje može promovisati imidž i brend preduzeća i stvara veliku prodaju sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje. 2. Ličnost fleksibilna: Mogu se prilagoditi prema proizvodima, ...

Detalji o proizvodu

Kutija za savršenstvo kartona:

1. Oglašavanje: savršeni štampani štandni štand može promovirati sliku i brend preduzeća i stvara veliku prodajnu jačinu sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje.

2. Ličnost fleksibilna: Mogu se prilagoditi prema proizvodima, koji su izvanredni u prikazu i prikazu s fleksibilnošću, pogodnošću i individualnim dizajnom karaktera.

3. Visoka kvaliteta i pristupačna cena: Podijelili su istu vrstu vrijednosti kao sto su metalni postolje, drvene displejske postolje i izložbeni štand sa organskim staklom i koštaju mnogo manje od tih proizvoda.

4. Zaštita životne sredine: Izrađeni su od različitih vrsta papira koji zadovoljava zahteve međunarodne zaštite životne sredine. Otpadni papir se može rastvoriti i reciklirati.

5. Lagana težina: lako se sklapaju i rastavljaju kako bi spasili troškove logistike i prostora za skladištenje.

pls naći više informacija o našim proizvodima sa linka: www.displaystandpop.com


Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača pakerskih kutija, naša fabrika može pružiti kupcima 6 bočica kartonsku pivnu kutiju, poprskane proizvode od valovitog kartona materijala sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit