Nosač brošure sa postoljem

Detalji o proizvodu Opis proizvoda Nosač za brošuru sa postoljem za stajanje: Jedinstveni i izuzetni materijali banner stoni tenzijski materijal pogodni su za sve vrste promocija. Ova preklopna i prenosna tkanina za banere stono tkanine je najnoviji proizvod dizajniran našim tehničkim ...

Detalji o proizvodu

Detalji proizvoda

opis proizvoda
Držač brošura sa postoljem: Jedinstvena i izvanredna serija banner stonih tkanina je pogodna za sve vrste promocija. Ova preklopna i prenosna tkanina za banere stoni tkanine su najnapredniji proizvod dizajniran od strane našeg tehničkog tima, pogodan za sve vrste promocija. Visoka kvaliteta je izdržljiva za godišnju upotrebu. Njegov sistem za povezivanje omogućava ram disassemble u maloj torbi za nošenje za kompaktno skladištenje dok je brzo i lako postaviti prilikom instalacije. Molim vas kontaktirajte me ako ste zainteresovani!

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača brošura i dobavljača brošure, naša fabrika može pružiti kupcima držač brošura sa stojećim proizvodima sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit