Bright Color kartonska kutija za poklon, kutija za različite veličine sa trakom

Poklon kutija Perfection of Cardboard: 1. Oglašavanje: savršeni štampani štand za postavljanje može promovisati imidž i brend preduzeća i stvara veliku prodaju sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje. 2. Ličnost fleksibilna: Mogu se prilagoditi prema proizvodima, ...

Detalji o proizvodu

Kutija za savršenstvo kartona:

1. Oglašavanje: savršeni štampani štandni štand može promovirati sliku i brend preduzeća i stvara veliku prodajnu jačinu sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje.

2. Ličnost fleksibilna: Mogu se prilagoditi prema proizvodima, koji su izvanredni u prikazu i prikazu s fleksibilnošću, pogodnošću i individualnim dizajnom karaktera.

3. Visoka kvaliteta i pristupačna cena: Podijelili su istu vrstu vrijednosti kao sto su metalni postolje, drvene displejske postolje i izložbeni štand sa organskim staklom i koštaju mnogo manje od tih proizvoda.

4. Zaštita životne sredine: Izrađeni su od različitih vrsta papira koji zadovoljava zahteve međunarodne zaštite životne sredine. Otpadni papir se može rastvoriti i reciklirati.

5. Lagana težina: lako se sklapaju i rastavljaju kako bi spasili troškove logistike i prostora za skladištenje.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača pakerskih kutija, naša fabrika može pružiti potrošaču sjajnu kartonsku kartonsku kutiju, drugu veličinu poklon kutiju sa trakom sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit