Prilagođena dizajnirana reklamna kutija za glasanje, valovita kartonska kutija za glasanje sa držačima brošura

Prilagođena dizajnirana reklamna kutija za glasanje, valovita kartonska kutija za glasanje sa držačima brošura Kartonska kutija za glasanje 1. Jednostavan za sklapanje 2. Izdržljiv, prenosiv 3.Originalni dizajn, štampanje u boji 4.Eko-friendly Product Description: Valovite kutije za glasanje pružaju pristupačnu metodu za prikupljanje ...

Detalji o proizvodu

Prilagođena dizajnirana reklamna kutija za glasanje, valovita kartonska kutija za glasanje sa držačima brošura

Kartonska kutija za glasanje
1. Jednostavno se sastavlja
2.Držljiv, prenosiv
3.Originalni dizajn, štampanje u boji
4.Eko-prijateljski

Opis proizvoda:
Valovite kutije za glasanje obezbeđuju pristupačnu metodu za prikupljanje predloga, ideja ili komentara. Ove kutije za prikupljanje niskih troškova su odličan način da dobijete povratne informacije, registraciju, donaciju vode ili za prikupljanje sredstava. Jiechuang Display može dizajnirati posebnu glasačku kutiju za vašu kompaniju, bez obzira na veličinu ili oblik koji tražite. Ove prilagođene Die Cut kutije su dizajnirane da se napravi na valovitoj ploči ili kartonu kako bi zadovoljili sve vaše potrebe.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača glasačkih kutija, naša fabrika može pružiti kupcima prilagođenu reklamnu kutiju za glasanje, kartonsku kutiju od valovitog kartona sa proizvodima brošura sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit