4 Police Popločani papir Pop Up Display Stand za Supermarket Promotivni

NAZIV PROIZVODA: 4 RASPRAVLJENIH PAPIRNIH PAPIRNIKA POP UP DISPLEJ STAND ZA SUPERMARKET PROMOTIONAL Mi smo profesionalni proizvođač u postolju za kartonske prikaze kao ispod 1. Kartonska postolja za ekrane 2. Kartonske podne displeje 3. Navojne kutije za kuke za kavu 4. Kutije za smece, kutije za displeje 5. Paleta Prikazuje ...

Detalji o proizvodu


4 PRIKLJUČENI PAPIR POPRAVLJAJTE POPRAVKE

STAND ZA SUPERMARKET PROMOTIONAL


Mi smo profesionalni proizvođač u kartonskom ekranu kao i ispod

1. Kartonska postolja

2. Kartonske podne displeje

3. Prikazani poklopci za kravlje pegle

4. Kante za otpatke, Sidekicks Displays

5. Pallet Displays

6. Counter kutije za prikaz

7. PDQ, POP Standee, Totem / Lama Stand,

8. Maloprodajno pakovanje itd.016


Opis:
1. Visok kvalitet Materijal: 350gsm CCNB + K5, to jest, čvrsti valoviti papir, siva ploča, slonova ploča itd.


2. Prilagođena veličina: Naša normalna veličina za samostojeći prikaz je W 50cm XD 45cm XH 157cm. Ali imamo dizajniranje odeljenja za projektovanje konstrukcija i planiranje aviona, profesionalnu grafiku i konstrukcijski dizajn.


3. Fleksibilan stil: preklopiva, lako se uklanja, montira, nosi i čuva. za kartone, gotovo svi modeli mogu biti sklopivi, što je mnogo ekonomično za transport i nošenje. . Da omogućimo dobavljače i direktno transportujemo sa mesta utovara do završne prodajne stanice nepotrošene prodaje, štednju u ponovnom pakiranju troškova


4. Šareno štampanje: ofset 4-bojno štampanje. ili prazno (može se prilagoditi)

Posle obrade: sjaj, laminiranje, tačka. UV, utiskivanje, štancanje, vodootpornost


5. Tehnika proizvodnje veštih radnika, strogi nadzornici i uvođenje napredne opreme osiguravaju ne samo osiguranje kvaliteta, već i konkurentne proizvode tiptop. Ima vodeću ulogu među svim preduzećima istog poslovnog sektora za napredni način upravljanja preduzećima, odličan timski rad i izuzetan kvalitet kredita.


6. Zaštita očiju: Njegov inovativni dizajn i šarena štampa mogu lako povećati profil vašeg brenda i skrenuti pažnju na nove proizvode.


7. Dobar oglašivački efekt: papirni prikaz postao je najnoviji i najmoderniji savremeni merchandising alat i njegove raznovrsne manifestacije personalizovani sadržaj zadovoljava estetsku i živopisnu savremenu publiku. To je najbolji način promovisanja korporativnog imidža i izgradnje terminala.
Više suvišnih kartonaDSC_7785 289水印
Kristy Cheng

display@displaystandpop.com

wechat / whatsapp: +86 17318010796


card

Upit