3 pločasti kartonski štand za igračke za djecu

3-slojni kartonski štand za igračke za decu O nama 1. Ovo je profesionalni proizvođač Pakovanja kutija i torbi. Imamo preko 20 godina iskustva u industriji ambalaže i kesa i uživamo u dobrom ugledu. Naši proizvodi osvajaju kupce širom svijeta. 2. Naša kompanija ...

Detalji o proizvodu3-slojni kartonski ekran za igračke za decu55563p201612050916517933826POP-totem-displej-Karton-prozor-pocket-2019


O nama


1. Ovo je profesionalni proizvođač Pakovanja kutije i torbi. Imamo preko 20 godina iskustva u industriji ambalaže i kesa i uživamo u dobrom ugledu. Naši proizvodi osvajaju kupce širom svijeta.

 

2. Naša kompanija nudi sveobuhvatne usluge (obezbeđujući dizajn, pravljenje vlasnika uzoraka, proizvodnju robe i transportnih proizvoda) kupcu.

 

3. Pomažemo klijentskim proizvodima brend postaje sve očigledniji, pomaže da se poboljšaju prodajne tačke i promovira veličina na veliko. Tada naši klijenti mogu jednostavno kreirati dodatnu vrijednost proizvoda, smanjiti cijenu troškova u cirkuliranom procesu proizvoda i poboljšati prepoznavanje brenda.

 

4. Izvodimo komplet strogih savršenih sistema kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da svaki od naših proizvoda može zadovoljiti zahteve kupca. Pored toga, svi naši proizvodi su testirani striktno pre isporuke.

 

5. Preduzeće zauzima više od 13000 kvadratnih metara i ima više od 200 zaposlenih. Uvedli smo naprednu proizvodnu opremu (dimenzija štampe: 1200 * 1620mm), četverodišnu offset štampu i kompletan set automatske proizvodnje. Kao što su brza automatska automatska oprema za pripremu površine, želatinasti valjka za laminiranje, automatska mašina za presvlačenje i tako dalje.

 

6. Naš cilj je da pomognemo korisnicima da ostvare svoje ciljeve. Uvek se trudimo da postignemo ovu pobedu i iskreno pozdravimo vas da sarađujete s nama.

Mi smo profesionalni dobavljač za štandove po konkurentnoj cijeni i možemo ih napraviti kao vaš zahtev! Prije citiranja, pls nam upoznajemo veličinu i količinu narudžbe koju želite. Hvala ti!

Clare Lee  


Email: sale02@displaystandpop.com

TEL / Whatsapp: 86 173 0265 2756


Upit